Wednesday, December 3, 2008

My 1st Post

ASSALAMUALAIKUM
hmmm... ramai pulak rakan2 aku yg semakin giat berblogging skrg.. aku bukannye ape.. bile aku dah stat samting aku susah nak berenti.. 2 yg aku malas.. padahal lame dah aku create blog ni.. hahaha... padahal aku sorg jela yg bace blog ini..xpela lame2 ade la 2 pengikutnye..(perasan)... skrg aku kat umah.. kat kedah la mane lg... ya Allah bosannye Tuhan je tau.. aku dah la x minat dah nak tgk tv skrg.. cite ape2 pun sume aku wat xtau je.. lantak la.. bape taun dah x tgk tv kan.. kecuali la 1 cite ni je yg berjaye wat aku tercongok depan tv.. nak tau cite ape?.. hehehe.. OBSESI........... Slot SAMARINDA kt TV3.. gmbr aku cilok kt bahan bacaan harian aku bes bangat la.... n remy ishak AKA tengku haidar AKA tengku izzudin AKA tengku kudin sgt2 la macho!!!! dengan ini aku mengisytiharkan aku telah minat mamat ni... n akan tengok sume cite lakonan die... walaupun cite 2 menggelikan n menjijikkan aku... sampai tahap nak muntah.... (rujuk COMOLOT)... tp yg sdeynye xleh tgk on9 la.. nape ntah xde kat tv3 sbb aku dah termiss episod2 awal.. nasib la aku dah bace novel die.. so dah dapat agak sket2 la storyline die.. sape yg x tgk lg 2 tgk la.. besh bangat. klu ase ko laki xkan la x tingin nak tgk lisa surihani yg lawa 2 tp sore die cam jantan sket but sexy wut? lakonan die not bad la leh tahan..kdg2 kayu tp kdg2 ok.. aku ase depends on pengarah 2 jugak la kena pandai mcmne nak wat die x kaku sebabnye ade babak cam babak marah nmpak real sgt... pelakon2 lain cam fauziah nawi,ezany,aida aris,kiss audition 2, zach xfactor,wan maimunah, haliza misbun erm sape lg eh ade la lg tp aku x dpt recall.. tahniah la kat cite ni dpt wat aku tgk tv balik wlupon stengah jam je..


dak2 sengal pro pk35

ermmm aku rindu la kat kwn2 kt ukm...rindu nak lepak maple.... rindu nak karaoke rindu nak g bilik konvo....rindu nak g rehlah sg genting...rindu nak g wayang rmai2... rindu nak joget2 wat giler kat bilik K6Q105 yg disayangi 2...(teringat zaman2 bodoh nanges tyme dpt bilik 2 mase 1st year..hahaha..so innocent)..... huhuhu.... benda2 remeh temeh 2 la yg paling aku rindu skali......

fizah,amino,kaka,fareez,ahhcomey,cuah,sue,inah,zirah,pearl,rita

ade ke korg rindu aku eh?
hahahaha adeh la.. ngantok lak.. tgk la esok lusa aku update lg. wassalam...

2 comments:

rita said...

ermm...dh ade blog kwn aku ni..jgn wt separuh jln dh le yek.. aku pn bosan jua kt cni.. ms kt ukm,beriya nk blk cni..ble dh blk, masyaAllah...bosan nk mati.. ade astro n internet dpn mate pun,bosan jgk..adui.. ble kte nk blk ke syurga K6Q105 ni... windu gler kt umah tu.. (kt ko aku x windu sgt)hik3....

AhHcOmEy said...

rita ja'at....
x windu aku la sgt...
ari2 msj aku..
hikhikhik